Passief inkomen uit dividend

Bouw een passief inkomen met dividend beleggen

Let op: Je loopt serieus risico dat dit webinar je kijk op geld voorgoed verandert!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Wouter Eijkelenkamp

Hoi, ik ben Wouter (38). Waarschijnlijk zat ik in precies dezelfde situatie als jij. Ik heb een prima baan, werk hard en krijg daar een goed inkomen voor terug. Maar dat inkomen is altijd gekoppeld aan mijn werkzaamheden. En dat begon na een tijdje niet goed te voelen. Er moest toch een manier zijn om slimmer om te gaan met mijn werkuren, inkomen en de groei van dat inkomen?  


Met traditioneel beleggen en ook crypto had ik al jaren ervaring, maar het was toch best lastig om goed te timen wanneer je koopt en vooral wanneer je verkoopt. Dit begon op den duur te voelen als tijdrovend, energie slurpend en niet met de successen die ik hoopte. Het was tijd om een andere manier te vinden!


Na veel boeken, online en offline cursussen en experimenteren ben ik inmiddels flink op dreef met hoog dividendbeleggen. Dit geeft me elke maand een goed inkomen en bovendien groeit dit inkomen elke maand!


In dit webinar leg ik je uit wat hoog dividend beleggen is, waar je rekening mee moet houden en voorbeelden hoe ik mijn passieve inkomen uit dividend opbouw naar € 1.000,- per maand.  

Datum & Tijd

Woensdag of donderdag
18 & 19 oktober2023
20:00 en 10.00 uur

In dit gratis webinar ontdek je de volgende dingen

Schrijf een korte achtergrond over dit webinar. Beschrijf het 'probleem' waar je deelnemers waarschijnlijk mee kampen (hun huidige situatie) en het eindresultaat van het volgen van jouw webinar (hun gewenste situatie). Zorg dat je doelgroep zich identificeert met de spreker.


Meld je gratis aan voor dit webinar en ontdek:


  • Waarom er honderden aandelen bestaan die minimaal 8% dividend uitkeren.
  • Wat zijn de voor- en nadelen ten opzichte van traditioneel beleggen.
  • Hoe je door focus op inkomen uit dividend ipv koerswinst een passief inkomen bouwt.
  • Hoeveel tijd en geld is nodig om € 1.000,- per maand aan dividend te ontvangen.
  • Rekenvoorbeelden waarmee je voor jezelf jouw horizon kunt bepalen
  • Stap voor stap guide om te starten met hoog dividend beleggen
  • Inclusief LIVE vraag- en antwoordsessie
  • BONUS: Deelnemers van het webinar ontvangen na afloop gratis mijn shortlist met 15 hoog dividend aandelen. 

Reacties van members

BEDANKT VOOR JE WAARDEVOLLE INFORMATIE. IK GA BEZIG MET JE TIPS UIT HET E-BOOK. BEN ERG NIEUWSGIERIG NAAR MEER!  WORDt GEWAARDEERD 🙏🏽

Selçuk güner - deelnemer & member

Ik kom uit België en gebruik Degiro als broker. Voor mij zijn de tips uit het e-book en de community erg nuttig en leerzaam. 👍Mercikes

Larissa Jajor - member

DANK VOOR HET STARTEN VAN DEZE COMMUNITY. ER IS VEEL TE VINDEN OVER BELEGGEN, MAAR NOG NIET ZOVEEL OVER DIVIDEND BELEGGEN EN ZEKER NIET OVER HOOG DIVIDEND BELEGGEN 🙏
MAURICE L'ESPOIR - member

18 & 19 oktober 2023
20:00 -10.00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden